Tilmelding:

 

Værelse, plads eller UngCamp

Vi har brug for, at alle tilmelder sig på forhånd i år. Dels fordi der er nogle forkellige myndighedskrav, vi skal holde styr på, og dels fordi vi har brug for at kunne kontakte deltagerne, hvis der sker væsentlige ændringer.


Gæster

Der er kun adgang til bibelcampingområdet for personer, der er tilmeldt på forhånd. Det vil sige, at dagsgæster og gæster til enkeltaktiviteter også skal tilmelde sig inden fristen d. 1. juli. Det gælder også for campisters gæster.

Dog vil vi gerne begrænse antallet af gæster på årets bibelcamping mest muligt og beder generelt gæster om at blive hjemme i år. 

Vi håber på mere vante forhold næste år, så vi i 2022 kan byde velkommen til en masse skønne gæster.


Frist for tilmelding:

d. 1. juli 2021


Tilmelding sker ved henvendelse til: 


Kirsten Taulborg Hansen på

Tlf.: 30 66 50 63 eller 

mail: kirstentaulborg@gmail.com

Praktisk information:


Rengøring:

På grund af Corona-situationen er der krav om ekstra rengøring. Derfor har vi i år brug for flere hænder til rengøringen for at kunne gennemføre bibelcampingen på forsvarlig vis. Vi vil derfor bede alle deltagere overveje, om man har mulighed for at give en hånd med. Også en lille hjælp er en stor hjælp. Meld dig gerne på forhånd til lejrchefen (se kontaktoplysninger længere nede). På forhånd tak!


Køkkenet:

Vi har også brug for hjælp i køkkenet især til opvask og servering. Din hjælp er med til at gøre det muligt for vores ældre at deltage i bibelcamping. Meld dig gerne på forhånd til lejrchefen (se kontaktoplysninger længere nede). På forhånd tak!


Til forældre og bedsteforældre:

Til orientering må vi i år undvære hoppeborgen og alle legesagerne fra Evigglad. Vi opfordrer derfor børnene til selv at have cykler, bolde, stylter osv. med. Onsdag formiddag holder børn og juniorer fri, men så er vi også helt friske til en spændende eftermiddag for hele familien.


Ankomst og afspærring af indkørsel:

Ved ankomst til pladsen bedes alle henvende sig i informationen som det første. Ankommer man udenfor tidsrummet kl. 10.00-18.00 på ankomstdagen d. 3. juli, kan man opleve, at indkørslen er spærret af. Har du som tilmeldt deltager behov for at komme forbi afspærringen, kontaktes informationen eller lejrchefen telefonisk. Telefonnr. vil fremgå af skiltning.

Der er kun adgang til pladsen for tilmeldte.


Medbring:

- Sangbog: Sange og salmer

- Bibel

- Tøj til at sidde ude om aftenen

- Gyldigt Coronapas

- Overbærenhed og godt humør


Lejrchef:

Kirsten Taulborg Hansen

mail: kirstentaulborg@gmail.com

Tlf.: 30 66 50 63.


Spørgsmål:

Spørgsmål kan rettes til lejrchefen (se ovenfor)

eller missionær:

Mette Hornstrup Schmidt

mail: mette.hs@indremission.dk

tlf.: 40 76 91 50


SundevedCentret:

Stenderup Kirkebakke 4

Nybøl

6400 Sønderborg


sundevedcentret.dk


SundevedCentrets facebookside


Coronapas:

For at deltage i Sundeved Bibelcamping 2021 er det nødvendigt at kunne fremvise gyldigt coronapas (børn under 15 år er undtaget). Hvis du ikke er vaccineret, så husk at blive testet i løbet af ugen, så dit coronapas er opdateret.


Smitteforebyggende tiltag:

Areal- og afstandskrav: Overhold skiltningen med markering af maks. antal personer i alle lokaler. Vær opmærksom på hele tiden at holde afstand til dem, du ikke er i tæt kontakt med til daglig.


Håndsprit: Brug det håndsprit, der er tilgængelig mange steder på området. Hav meget gerne selv håndsprit tilgængelig i din campingvogn/telt.


Rengøring: Vi beder alle være ekstra opmærksom på rengøring - også i egen vogn/telt. Alle indendørs fællesområder gøres rent mindst to gange dagligt. Nogle steder rengøres oftere efter behov.


Udluftning: Vi beder alle hjælpe med at være opmærksom på udluftning af indendørs lokaler.


Begrænset adgang til centerbygningen: For at mindske risikoen for smitte beder vi campisterne om ikke at opholde sig i centerbygningen udover ved brug af badfaciliteter. Brug i den forbindelse indgangen i hallen. Spisesal og opholdsstue er kun for beboere på centret, men brug gerne terrassen og de udendørs faciliteter til at mødes.


Generelle anbefalinger: Husk sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger om at undgå fysisk kontakt, hold afstand, nys i ærmet, vask eller sprit dine hænder ofte osv.


I tilfælde af smitte med covid-19

Ved tilfælde af konstateret smitte med covid-19 vil bibelcampingen omgående blive afbrudt. Alle vil blive bedt om at tage hjem, gå i isolation og få foretaget en corona-test.


Hvis du har symptomer på covid-19

Bliv hjemme, hvis du har symptomer på covid-19. Opstår symptomerne i løbet af bibelcampingen, beder vi dig tage hjem og at få foretaget en test. Underet informationen om situationen.


Sundhedsplan:

D. 17. juni 2021 er der udarbejdet sundhedsplan for arrangementet. Ønskes indsigt i sundhedsplanen, kan denne sendes efter anmodning rettet til missionær Mette Hornstrup Schmidt på mail mette.hs@indremission.dk.